Rabobank ClubSupport 2021

Afgelopen week is de uitslag bekend gemaakt van de Rabo ClubSupport 2021.
De Lekke Tube mag een bedrag van 162,85 euro in ontvangst gaan nemen.
We willen hierbij alle stemmers bedanken voor het uitbrengen van hun stem op onze vereniging.
Speciaal woord van dank aan de Rabobank voor het mogelijk maken van deze campagne
en hun bijdrage!

Pizzatocht 2018

De Pizzatocht

Tijdens de Mallorca week had Paul de hele groep uitgenodigd om bij hen thuis de foto’s te komen bekijken, Paul zou dan zelfgemaakte pizza maken.
Op zondag 29 juli vertrokken we met zijn allen om 14.00 uur vanaf de Harmoniezaal.

Onder aanvoering van Cor en Miriam vertrokken we met 20 man voor een fietstocht van circa 35 kilometer met een tussenstop in Ohé en Laak bij de Hompesche Molen.

Bij Paul thuis aangekomen waren we nog niet van de fiets of we hoorden al een plons…….. Cor en Hans lagen al in het zwembad.

Terwijl Paul en Daily de pizza oven aanmaakten werden de eerste flessen bier open getrokken.
Ook Lei was weer van de partij en uiteraard werden door Peter Muggleton de verhalen van de tochten naar de Mont Ventoux en de Marmotte voor de zoveelste keer verteld.


Cor heeft Anisa nog een verkorte cursus bandenplakken gegeven, hopelijk blijft hier bij Anisa meer van hangen dan bij Arno en Peter V.Ik weet niet hoeveel pizza er langs is gekomen maar ze waren verrukkelijk.

Paul, Amanda, Eline, Anisa en Daily, bedankt voor de leuke dag.

De Mallorca groep (+ Wil en Lei).

P.s. hebben we de foto’s die we zouden bekijken gemist…………….

Verslag Ton Dolmans trofee 2018

Einde Maart stuurde Paul Hannen in onze groepsapp de vraag of er mensen mee wilde doen aan de tijdrit voor de Ton Dolmans trofee in Stein vanuit Hansen Dranken omdat zij hier sponsor waren. Na veel overleg met de A groep hadden we de samenstelling compleet: Paul Hannen, Luuk Muggelton, Mark Steins en ik. Een paar dagen voor het evenement viel Luuk Muggelton geblesseerd uit en moesten we op zoek naar vervanging. Gelukkig hebben we in de vorm van Gilbert Krekelberg een vervanger van formaat gevonden! Nogmaals onze dank aan hem voor zijn tijd en moeite.

Volgens het weerbericht zou het op zondag eerst nat maar in de middag droog zijn met zon en zo was het gelukkig ook.

Eenmaal aangekomen in Stein hebben we ons klaargemaakt en hebben we een ronde warm gereden. Er stonden genoeg toeschouwers en was erg goed georganiseerd. Toen we bij start/finish stonden kregen we nog even een peptalk van de heren Peter en Luuk Muggelton, Wil Schalley, Jos Steins en Wim Hansen, het was zover………..

Motorfiets ervoor, vier man naast elkaar en iemand die aftelde 3,2,1 GO!!

Daar gingen eerst een bergje op, Gilbert Krekelberg voorop daarna ik toen Paul Hannen en Mark Steins. Na dit klimmetje kregen we een hele bochten serie door het dorp en we haalden alles uit de kast. Tijdrijden is fietsen alsof je wordt nagezeten door een paar wilde honden en zo reden we ook. Paul moest afhaken omdat zijn achter dderailleur niet meer schakelde maar hij riep nog met zijn beroemde oneliner: GAAASSSS op dea zuger!! We moesten het met ons drieen afmaken en daalde af naar de brug bij Elsloo en wat denk je?? Een jeep midden op de brug stil, motor kwam er niet langs en stopte wij konden met pijn en moeite voorbij maar het heeft ons een behoorlijke tijd gekost, na wat gescheld en getier kwamen we weer op stoom. Laatste klimmetje naar de brug van Stein man man man wat was dat afzien, kleine afdaling dan nog ff op de pedalen en FINISH! Helemaal kapot en snot voor de ogen zoals het hoort.

Aan het einde van de dag niet geheel tevreden omdat we derde zijn geëindigd 10 seconden achter nummer 2 terwijl zonder tussenkomst van de jeep op de brug de 2de plaats er zeker had ingezeten maar al met al toch een mooie ervaring en gelukkig hebben we de foto’s nog!

Nogmaals Wim Hansen, Peter, Luuk, Wil en Jos bedankt voor het komen kijken en Paul, Gilbert en Mark chapeau en volgend jaar weer!!

Maurice Paulssen